Eftersom mer eller mindre alla vegetarianer i detta avlånga land är miljöskadade från sin uppväxt letar de ofta efter substitut för klassiska kötträtter. Som till exempel köttbullar.
Jobbet handlar egentligen om vegetariska julmat, men de går att tillaga även sommartid.
Måste även passa på att ge en eloge till redigeraren på UNT som smällde på med rubriken "Julmaten ingen behöver dö för" över ett helt uppslag i tidningen.
Här är receptet.
måndag 16 maj 2011
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
1 kommentar:
du vet hur man framställer soja va? Man skövlar regnskog, odlar bönorna, och skeppar sedan till Sverige. Jättebra ur djur och miljöperspektiv det där tycker jag. Sen är Quorn svindyrt och tillverkas inte heller i Sverige. Nä miljöperspektivet håller inte. Köp köttfärs från en svensk gård och skänk överskottspengarna till regnskogen så har du gjort en insats.
Skicka en kommentar